Aparate de Spalat cu Presiune KARCHER

 

Aparatele de Spalat cu Presiune Karcher distribuite in Cluj si Transilvania de TEGO CONSTRUCT, dealer Karcher, indeplinesc toate cerintele in materie de curatire a diverselor suprafete, intr-o gama larga de domenii cum ar fi: aparate de spalat cu presiune cu apa rece sau cu apa calda utilizate in dotarea spalatoriilor auto, in intretinerea si curatarea utilajelor agricole, in industrie, sau in contextul local al municipalitatilor. Karcher este in "elementul sau" atunci cand vine vorba despre curatarea cu regularitate a suprafetelor mari.

Facand fata cu succes la orice fel de murdarie, Aparatele de Spalat cu Presiune de la Karcher in Cluj, se impart in mai multe categorii si subcategorii dupa cum urmeaza:

 

Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Cluj a Aparate de Spalat cu Presiune cu Apa Calda Karcher a Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Fixe
APARATELE DE SPALAT CU PRESIUNE CU APA RECE: curata autoturisme, utilaje si cladiri zilnic, folosind presiune inalta si debit corespunzator, Sunt ideala pentru suprafete mari.   APARATELE DE SPALAT CU PRESIUNE CU APA CALDA KARCHER: folosesc aceeasi cantitate de apa insa incalzita, imbunatatind factorul de curatare a suprafetelor.   APARATELE DE SPALAT CU PRESIUNE STATIONARE KARCHER: sunt folosite pentru curatarea si dezinfectarea diferitelor suprafete, oferind o economie insemnata de spatiu de stocare.

2 Responses to “Aparate de Spalat cu Presiune KARCHER”

  1. Statii de Tratare si Purificare a Apei Potabile de la Karcher, Dealer Karcher Cluj Transilvania Says:

    […] STATIA DE TRATARE PURIFICARE A APEI POTABILE WPC 2500 KARCHER produce pana la 60.000 litri/zi d… […]

  2. » Blog Archive Spalatorii Auto Profesionale jetPOINT Says:

    […] Utilaje Spalatorii Auto Profesionale cu JET […]